Doorbraakcoaching: neem weer zelf het initiatief

Zou je willen dat je eindelijk eens een echte ontwikkelingssprong kon maken? Kun jij je voorstellen dat dan eindelijk wél lukt wat je al zolang nastreeft? Dat jíj het initiatief hebt, en dat je je geen slachtoffer meer zou hoeven voelen van wat je overkomt? Thuis, op je werk? Moeiteloos andere keuzes maken Je zou eindelijk het gevoel hebben dat je niet meer onder je niveau presteert. En je ziet de dingen die je wilt neerzetten, vlotjes uit je handen komen. Hoe zou het klinken als je complimenten uit je omgeving krijgt voor wat je doet? Kun je je voorstellen dat niet op je tenen hoeft te lopen en gewoon geweldige resultaten haalt?
Als je zou weten hoe het zou moeten, dan is het eenvoudig om je voor te stellen dat je zelf belangrijke keuzes kunt maken voor hoe je werk eruitziet, je relatie, je leven. En dat je die keuzes dan ook wáár kunt maken, moeiteloos en gemakkelijk. Je zou je zeker voelen van jezelf, onafhankelijk van het toeval, optimistisch en tevreden met wat je doet.
(Direct meer weten? Vraag hier mijn informatie aan).

Overkomt het je? Nu voelt het voor veel van ons nog of het alsof het leven ons overkómt, dat we geen keuze hebben. Op een afstand lijkt dat vaak ook zo, het één na het andere "gebeurt" je, in je werk, in je privé-leven. Je voelt je tekortschieten, je lijkt er geen invloed op te hebben. Dus echt gelukkig ben je er niet mee. OK, het is “leefbaar”... Maar je neemt eigenlijk genoegen met een mager zesje. Je maakt je zorgen, want inmiddels heb je eigenlijk de moed opgegeven dat het ooit nog beter zal worden. Het is alsof je in je eigen leven op de bijrijdersstoel zit.En je hebt al vaker geprobeerd om er zelf verandering in aan te brengen, maar dat is tot nu toe steeds niet gelukt. Ja, je begint vol goede moed... maar na verloop van tijd is er dan toch weer die terugval. Of er gebeurt iets dat je weer terugbrengt naar "af". Want keuzes maken is één, maar doorzetten op wilskracht is een tweede.  Het kan wel... Ik snap hoe dat voelt, want lang geleden was ik in dezelfde omstandigheden. Ik werd ontslagen, kreeg mijn nieuwe baan niet van de grond en moest mijn droomhuis verkopen. Ik heb tussen dat alles door ook wel eens gedacht "komt hier dan nooit een eind aan?".  Ook anderen heb ik zien worstelen met hun werk, met gezondheid, met hun relaties, met zichzelf. Sommigen waren de moed echt verloren... Maar ik heb ook gezien dat het mogelijk is om uít dat kringetje te stappen. Want als je goed kijkt, zie je dat we ons lot wel degelijk zelf aansturen: we maken daarin alleen steeds opnieuw dezelfde, verkeerde keuzes.  Ik heb geleerd dat je anders kunt kiezen, omdat je wel anders moét kiezen. Want wat je tot nu toe gedaan hebt werkt niet en wat je gelooft over jezelf klopt niet. Ik coach jou naar je doorbaak Daarom ontwierp ik deze Doorbraakcoaching. Dit traject is bedoeld om jou te helpen van ‘lijden’ naar ‘leiden’. Ik geef je handvatten om wél zelf echte verandering in gang te zetten, met blijvende resultaten. En op basis daarvan...