Zelfscan "de 3 kenmerken van een ideale teamspeler"

In de wereldwijde beststeller "de vijf frustraties van teamwork" (ISBN 9789047001966) kwam Lencioni met een baanbrekende benadering om schadelijk groepsgedrag aan te pakken dat teamprestaties ondermijnt.

In zijn vervolg "de drie kenmerken van een ideale teamspeler" (ISBN 9789047009580) duidt hij de kwaliteiten waarover echte teamspelers moeten beschikken. Drie kenmerken blijken cruciaal voor succes... In het boek voert Lencioni een praktisch model op dat ieddere leidinggevende in de praktijk kan toepassen om de teamprestaties te verbeteren. Niet alleen geschikt voor jouw leidinggevende, maar ook voor jou als teamlid als je van waarde wilt zijn voor het team.
De zelfscan bij het model kun je hieronder gratis aanvragen. Je ontvangt direct een link naar de scan en nog zes relevante artikelen bij het thema. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om; lees hier onze privacyvoorwaarden.

Vraag hier gratis jouw zelfscan aan:

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij en ik ga je niet bestoken met commerciƫle e-mail. Je kunt je te allen tijde afmelden uit dit systeem.