Aanvragen e-boek Meer resultaat met je team

Zet mensen met een gezamenlijke opdracht bij elkaar en je hebt een team. Althans: zo heet het dan. Of het zich zo gedraagt, is nog maar de vraag. Een team heeft een heel andere dynamiek dan de afzonderlijke leden: het gedraagt zich als één organisme. Over teamdynamiek is veel te zeggen en er zijn boeken over volgeschreven. 

De meeste in het oog springende uitspraken daarover zijn “Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen” (Steve Jobs) en “Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteenvalt” (Johan Cruijff). Met deze uitersten, met aan de ene kant het bijna utopische van Jobs en aan de andere kant de poldernuchterheid van Cruijff, is het wel zo’n beetje gezegd. Bij tijd en wijle is het om grijze haren van te krijgen…

Ik heb daarom wat artikelen bij elkaar gezocht om je te helpen er toch wat van te maken. Ze verschenen de afgelopen twee jaar als artikelen op managersonline.nl   Ik wens je veel plezier met lezen!

Je kunt het boekje hieronder GRATIS en zonder verplichtingen aanvragen.

Vul je gegevens in en je ontvangt direct het PDF in je e-mail. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om; lees hier onze privacyvoorwaarden.

Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij, dus ik zal je nooit lastig vallen met wat je niet nodig hebt!

Vul hieronder je gegevens in:

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij en ik ga je niet bestoken met commerciële e-mail. Je kunt je te allen tijde afmelden uit dit systeem.