Coaching voor leidinggevenden: als leidinggeven lijden is geworden

Laat mij jou helpen

Net als de meesten van mijn cliënten heb je onlangs promotie gemaakt. Je bent leidinggevende geworden. Omdat je een topper was in je vakgebied. En omdat iedereen geloofde dat jij dit kon. Dit team leiden, deze afdeling. Niet helemaal jouw eigen ambitie, leidinggeven, maar je liet je overhalen. En nu gaat het niet goed. Slapeloze nachten.

Je bent over veel dingen onzeker geworden. Je vraagt je misschien wel af wat je werkelijk nog toevoegt. Toekijken voelt immers nutteloos. Je voelt dat je je bevlogenheid en betrokkenheid kwijt begint te raken.

Je voelt je middelmatig omdat je er niet in slaagt je team op een constructieve manier te leiden. Balen. Een cursus dan? Is meestal te generiek. Gaat jouw probleem niet oplossen.

Je hebt al met je nieuwe leidinggevende om tafel gezeten. Want die vond misschien ook al dat het niet goed gaat. Donkere wolken. Je kunt niet voor- of achteruit...

Herken je dit? Dan kan ik je helpen. Mail me en meld je aan als kandidaat!

Wat krijg je

Om te beginnen brengen we samen jouw coachingsdoelstelling in beeld. Die hoef jij niet al te weten, we achterhalen die samen.
Daarna spreken elkaar elke twee tot drie weken. We doen steeds wat nodig is: welke stap wil jij op dit moment zetten. Tussendoor werk je aan de vraagstukken die we aangeraakt hebben. Zo kun je direct de volgende dag verder. Elke keer opnieuw. Je hele traject duurt een maand of drie.

Bij het coachingstraject krijg je:

 • Een vrijblijvend intake-gesprek
 • Zeven live coachingssessies
 • Een evaluatiegesprek
 • Toegang tot de beveiligde werkomgeving
 • Digitaal naslag-materiaal
 • Achtergrond-video's
 • e-mail ondersteuning en meer

We meten je voortgang met de Coachingmonitor (zie elders op deze pagina).

Aan het eind sta je sterker en heb je je zelfvertrouwen terug. Dat betekent: weer met plezier naar je werk. Een team dat weer presteert. En ruimte in jouw hoofd voor positieve gedachten. Je kunt de eerste stap nu zetten: maak een afspraak en ik bel je terug voor een eerste gesprek!

Je investering

Je investering voor dit intensieve traject bedraagt € 1.495,= (exclusief BTW). Daarvoor krijg je zeven inspirerende sessies van een uur. Een coachingstraject van deze omvang is een goede investering in jezelf. Met de meeste coachees los ik substantiële problemen op. Niet zelden betekent coaching het verschil tussen frictie en workflow. Tussen lijden en leiden. Tussen blijven of weggaan.

Meld je aan

Meld je aan door een e-mail te sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag ook: maak hier een terugbel-verzoek, rechtstreeks in mijn agenda op de contactpagina.
Ik verheug me erop je te kunnen verwelkomen!

Coachingsmonitor

Als NOBCO-coach maak ik gebruik van de Coachingmonitor®. Dat instrument:

 • geeft inzicht in de voortgang van een coachtraject;
 • biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
 • biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
 • levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

Bekijk hier het filmpje (je gaat naar YouTube).

Over John Vrakking

John Vrakking (1958) werkt al meer dan twintig jaar als coach. Hij is aangesloten bij de Vaksectie Executive Coaching van de Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Hij woont en werkt in Zutphen. In zijn vrije tijd is hij betrokken bij coachingsactiviteiten voor vrijwilligers.

Gratis tips ontvangen?

Ben jij leidinggevende? Wil je graag wat tips om méér te bereiken met je team?
Schrijf je vrijblijvend in voor mijn gratis tips. Ik schrijf over basisvaardigheden, maar ook over slimmigheidjes voor gevorderden. Ik verwijs je naar handige modellen en zo nu en dan bespreek ik een boek.

Ik ga je niet spammen (heb ik net zo'n hekel aan als jij) en je kunt je op elk moment ook weer gewoon afmelden.

Lees mijn tips, haal betere resultaten en beleef meer lol aan je werk. Schrijf je hieronder in. Doen!