Evenementen

Delen is vermenigvuldigen: wat je weggeeft, komt bij je terug.

Het is die gedachte die heeft geleid tot een reeks gratis workshops, trainingen en inspiratie-sessies. Je mag van onze kant bevlogen inbreng verwachten en daar tegenover zien we ook graag dat je zelf bijdraagt. Vaak stippen we een coachings- of traningsmethodiek aan, waarna we er - ter inspiratie - samen mee aan de slag gaan. Zo kun je zelf ervaren hoe het werkt bij jou èn bij anderen. De onderwerpen sluiten steeds aan op de actualiteit en de data worden steeds aangevuld. Bekijk regelmatig het overzicht hieronder voor evenementen bij jou in de buurt!

Workshop Coachen met GROW

GRATIS Zutphen, 24 oktober

Al langer op zoek naar een praktisch coachingsmodel? Geen zin om je ziel en zaligheid bloot te geven in een grote groep? Geen tijd om eindeloos diepgravende sessies bij te wonen?

Dan is GROW voor jou het ideale model om met jezelf aan de slag te gaan. Down-to-earth aan het werk met jouw thema in vier heel overzichtelijke stappen.

Ik laat je in deze gratis workshop kennis maken met de achtergronden van GROW, laat je zien hoe het werkt en je mag het zelf uit proberen.
De workshop is geschikt voor iedereen die z'n groeikansen wil benutten én voor leidinggevenden die op zoek zijn naar een model waarmee ze zelf kunnen werken.

Je kunt GROW toepassen op veel vlakken: je eigen denk- en gedragspatronen, je relatie, je werk, je kinderen, je familie of vrienden.

Gratis workshop

Je bent welkom op 24 oktober in Zutphen, tussen 19:30 en 20:00 uur in Het Pakhuis aan de Noorderhavenstraat 49, 7202DD Zutphen. Toegang is gratis, koffie en thee zijn inbegrepen. Het Pakhuis ligt op loopafstand van Station Zutphen en er is een parkeergarage. Ik stuur je graag een uitnodiging, reserveer hieronder een plaats of mail aan john@johnvrakking.nl


Ik ga zorgvuldig met je gegevens om! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij en ik ga je niet bestoken met commerciële e-mail. Je kunt je te allen tijde afmelden uit dit systeem.

Workshop Effectief Werken

GRATIS Zutphen, IN VOORBEREIDING