Coaching: haal eruit wat in je zit!

Wil je jezelf ontwikkelen? En doen wat je altijd al hebt willen doen? Krijg je dat zelf niet voor elkaar? Bij individuele coaching help ik jou om stap voor stap om het beste uit jezelf te halen.

Want je hebt ontdekt: de groei en ontwikkeling die jij al zo lang wilt, komen niet vanzelf. Je hebt al veel geprobeerd, maar telkens liep je weer vast. Steeds weer ontdek je dat je er op eigen kracht niet uitkomt. En hoewel je misschien al veel hebt gelezen, misschien zelfs al een coachingstraject hebt gedaan, weet je inmiddels ook: wat je écht nodig hebt is iemand die je laat zien waarmee je jezelf in die ontwikkeling tegenhoudt. Dat vind je niet op internet en in zelfhulpboeken.

De oplossing: persoonlijke coaching

De oplossing die jij zoekt, ligt in dieper dan het niveau waarop je probleem zich nu openbaart. We moeten op zoek naar een bewustzijn waarin je diepere wensen, drijfveren, angsten en belemmeringen liggen. Niet dat dat moeilijk is: als coach help ik je door middel van persoonlijke coaching om eindelijk wél te komen waar je jezelf in je hoofd al ziet.

Altijd afgestemd op jou

Individuele coaching is maatwerk en altijd volledig gericht op jou. Je onderzoekt de patronen die maken dat je doet wat je doet. Ik help je vervolgens om hier zelf stappen in te zetten, waarmee je duurzaam verder komt. Ik help je met beschrijven wat je gedaan hebt om die stap te bereiken, waarmee je zelf ook terugval kunt voorkomen.

Ook ik heb mijn weg moeten vinden

Zelf heb ik ook moeite gehad mijn pad te vinden. Onderweg heb ik mooie stappen gezet, maar ook wel eens een afslag gemist. Of er volkomen naast gezeten. Drastische keuzes gemaakt, of mijn beurt voorbij laten gaan. Terugkijkend weet ik dat ik al die stappen nodig heb gehad om te komen waar ik nu ben. Mooi, maar wat omstandig... en dan druk ik het voorzichtig uit. Ik ben daarom blij dat ik jou kan helpen om jouw resultaat te bereiken op een veel eenvoudiger manier!

Wat gaan we doen

Ik ga je helpen formuleren wat je werkelijk wilt en ik help je te ontdekken wat je daarin tegenhoudt. Ik ga je helpen formuleren wat je werkelijke probleem is en ik help je om dat op te lossen. Daarmee krijg je een handvat om bij jezelf echt een ontwikkeling in gang te zetten die bijdraagt aan wat je écht gelukkig maakt. Daar zijn verschillende manieren voor: wat het best bij jou past, ontdekken we samen in het eerste - vrijblijvende - gesprek. Meestal maak ik zelf een keuze voor wat het best bij de situatie past - dat kan per gesprek anders zijn.

Waaraan kunnen we werken

Vragen die bij coaching aan bod komen, kunnen betrekking hebben op het professioneel of privéleven, op relationele zaken of individuele hindernissen, op je binnenkant of je buitenkant, ... In de meeste gevallen beginnen we met één hulpvraag en raken we tijdens het coaching traject ook andere thema's aan die ermee te maken hebben.

Zit je met een probleem waar je zelf niet uitkomt en ben je gemotiveerd om het grondig aan te pakken, dan is coaching een mogelijke oplossing. Coaching op afstand doet daar niet voor onder. Mijn doel is om je te helpen bij het vinden van een oplossing van je probleem. Als coach ben ik daarom praktisch, doortastend en direct. Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach; ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

Interesse? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Je mag ook een terugbelverzoek claimen.
Daarbij kun je aangeven wanneer je teruggebeld wilt worden.
Doe hier je terugbelverzoek (je gaat rechtstreeks naar mijn agenda) en ik bel je op jouw tijdstip!

coaching op afstand

Achtevelstraat 64, Zutphen

Waterstraat 5, Zutphen

Onze gesprekken gaan op dit moment live, op locatie of online

Onze gesprekken voeren we altijd op een voor jou vertrouwenwekkende locatie. Dat kan mijn eigen praktijk zijn, maar ook een locatie die centraler gelegen is of waarbij we nadrukkelijker rekening houden met jouw reismogelijkheden. Zutphen biedt in dat opzicht genoeg kansen!

Aangesloten

NOBCO
De Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. Wij zijn aangesloten bij NOBCO en onderschrijven de beroepscode, vastgelegd in de Internationale Ethische Code voor coaches.

LOC, Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs
LOC is de landelijke organisatie van, voor en door docenten en begeleidingsprofessionals op het gebied van onderwijs. LOC zet zich in om de werklast van docenten te verlichten en de kunde en werkplezier in het onderwijs te vergroten.

Als NLP Master Coach ben ik geregistreerd bij NLPEA; de opleiding die ik volgde is gecertificeerd volgens richtlijnen van ICF.

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij staan geregistreerd in het CRKBO.