Training: want je kunt altijd iets nieuws leren!

Wil je nieuwe vaardigheden aanleren? Effectier worden, effectiever communiceren, beter leidinggeven… En merk je, net als veel anderen, dat jou dat niet in je eentje lukt? Mijn trainingen zijn effectief en ik help je snel op weg. Bekijk mijn aanbod in trainingen en ontwikkel je competenties razendsnel.

Kennis, gedrag en vaardigheden

Nieuwe dingen aanleren, dat gaat van willen naar weten, van weten naar kunnen, en van kunnen naar doen. Maar bij het weten stopt het bij de meesten van ons vaak al. We komer er maar niet toe om nieuwe kennis over ons gedrag ook daadwerkelijk te gaan oefenen. Dat is jammer! Want alleen door de DOE kun je je gedrag blijvend veranderen.

Dat DOEN, daar help ik je mee in mijn trainingen. Ik reik je nieuwe kennis aan, je krijgt inzicht en je oefent. Alles is erop gericht dat je deze keer wel die blijvende gedragsverandering kunt bewerkstelligen. Daar hoef ik niet heel veel voor te doen, want groeien doe je zelf! Ik sta naast je in de training; ik bevraag, ik spiegel en geef tips en oefeningen. Je profiteert ten volle van mijn tientallen jaren ervaring als trainer én coach.

Wat voor trainingen zijn er?

Een training kan zich richten op het aanleren of verbeteren van nieuwe vaardigheden, zoals presenteren, onderhandelen en leidinggeven. Het is ook mogelijk om je persoonlijke effectiviteit te vergroten in een training. Dan gaat het vaak om timemanagement, of het verbeteren van je communicatievaardigheden. Meestal snij ik een maatwerk-training precies op maat.
Wil jij ook met jouw team aan de slag? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Organisatie trainingen en individuele trainingen

Ik verzorg met extra veel plezier training voor organisaties die serieus werk maken van duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de non-profit sector en bij overheden.

Individuele trainingen zijn maatwerk en altijd 100% gericht op de trainee. Een trainingstraject bestaat meestal uit:

  • een intakegesprek,
  • een introomtoets,
  • de eigenlijke training,
  • tussentijdse terugkoppeling,
  • een afsluiting,
  • een uitstroomtoets en
  • een terugkom-moment.

Dat ziet er inderdaad anders uit dan 'even een cursusje'... De borging van het resultaat vind ik erg belangrijk: terugval naar 'oud' gedrag kunnen we samen voorkomen met deze grondige aanpak. Hieronder staat een impressie van de onderwerpen die ik in de afgelopen maanden heb mogen uitvoeren.

Interesse? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Je mag ook een terugbelverzoek claimen.
Daarbij kun je aangeven wanneer je teruggebeld wilt worden.
Doe hier je terugbelverzoek en ik bel je op jouw tijdstip!

Timemanagement

Timemanagement Tijdgebrek gaat niet over het tekort aan tijd, alswel een tekort aan energie. In deze praktische training leer je het maken van de juiste keuzes en die te realiseren in je beschikbare tijd. Daarmee neem je zelf weer de regie over je agenda, want alleen jijzelf bepaalt wat hoge prioriteit heeft. Met praktische handvatten leer je vanaf dag één hoe je dat dagelijks vormgeeft. Het effect is dat je én je doelstellingen realiseert én een goed gevoel over je dag hebt. Vraag meer informatie aan.

Teammanagement

Teammanagement Een team heeft meer potentie dan de afzonderlijke leden. Eenmaal goed ingeregeld versterken de individuele inspanningen elkaar immers. Daarvan zijn veel goede voorbeelden te noemen, helaas echter ook van het tegendeel. Want er zijn veel valkuilen die maken dat teams nogal eens improductief zijn. In deze training leer je die valkuilen kennen én je leert ermee omgaan. Daarmee heb je direct praktische tools in handen voor een gouden team! Vraag meer informatie aan.

Communicatie

Communicatie "De kwaliteit van je communicatie meet je af aan het effect daarvan". Begrijpen en begrepen worden is de sleutel voor effectiviteit, van jezelf en je omgeving, zowel zakelijk als privé. Wat kun je daaraan bijdragen als leidinggevende, medewerker of thuis in je gezin? Deze training geeft je handvatten waarmee je in de praktijk van alledag direct aan de slag kunt. Daarmee communiceer je direct effectiever en bereik je makkelijker je doelen. Vraag meer informatie aan.