Ben jij leidinggevende en gaat het niet goed met je?

Je zit nu alweer een tijdje op je nieuwe functie. Eerst was je enthousiast. En iedereen om je heen ook. Maar nu het gaat niet goed. Je ziet dat je team minder goed presteert. Zelf zit je ook niet lekker in je vel. En misschien heeft dat nog wel met elkaar te maken ook.

Eenzaam
Wat je ook doet, je krijgt het tij niet gekeerd. Zelf werk je steeds harder, ondanks dat het niet meer het plezier oplevert dat je eerder in je werk had. Stiekem ben je ook afgunstig op je teamleden, die nu voor jouw gevoel het ├Ęchte werk doen. Dat waar jij eerder zoveel waardering voor kreeg. Leidinggeven kan een ondankbare job zijn. Je hoort nergens meer bij.

Weinig bruikbaar
Je hebt misschien een managementcursus mogen volgen, maar je hebt ontdekt dat je daar in jouw praktijk te weinig aan hebt. Al die skills, al die tools: je hebt er in jouw praktijk niks aan. Het lijkt wel of er in jezelf iets verschoven is. En je krijgt het niet meer zelf op de rit.

Gratis tips
Herken je je hierin? Ben jij een nieuw-leidinggevende die niet (meer) lekker uit de verf komt? Lees dan mijn gratis tips. Al meer dan twintig jaar begeleid ik leidinggevenden in allerlei organisaties. Ik geef je handvatten om te onderzoeken wat eraan schort en hoe dat beter kan. Abonneer je hier:

 

PS: je mag me uiteraard ook altijd vrijblijvend bellen. Op de contactpagina staat hoe je me kunt bereiken. Doen!