NOBCO

Nederlandse orde van beroepscoaches

John Vrakking Training & Coaching is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en lid van de vaksectie Executive Coaching.

NOBCO is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. Wij zijn aangesloten bij NOBCO en onderschrijven de beroepscode, vastgelegd in de Internationale Ethische Code voor coaches.

De Vaksectie Executive Coaching | VEC wil leidend te zijn bij de ontwikkeling van executive coaching als professie en een bijdrage leveren aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele executive coaching in organisaties.
Van executives wordt vandaag de dag dynamisch en verbindend leiderschap verwacht. Onder andere als gevolg van de economische crisis en het groeiend aantal incidenten rond bestuurders, zijn veel leiders op zoek naar authenticiteit en vernieuwing, zowel op het gebied van leiderschap als organisatie-ontwikkeling. Een executive coach kan daar op aansluiten.

Ik werk met de NOBCO Coachingsmonitor

De Coachingmonitor® van NOBCO:

  • geeft inzicht in de voortgang van een coachtraject;
  • biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • levert een visuele eindrapportage van de resultaten.

LOC

Landelijke organisatie voor coaching in het onderwijs

John Vrakking Training & Coaching is aangesloten bij LOC, Landelijke Organisatie voor coaching in het onderwijs.

LOC is de landelijke organisatie van, voor en door docenten en begeleidingsprofessionals op het gebied van onderwijs.

LOC zet zich in om de werklast van docenten te verlichten en de kunde en werkplezier in het onderwijs te vergroten. Dit doet LOC door verdere professionalisering van de leraar en hiermee zijn positie binnen zijn beroepscontext te versterken.

We onderschrijven de ethische gedragscode en ons privacy-beleid.

COACHING WERKT

Coaching werkt
Lees hier hoe de effectiviteit van coaching in werkgerelateerde omgevingen wetenschappelijk wordt getoetst (dowload als PDF).