Jezelf en je resultaten opfrissen: coachings-APK

Opfrissen

Als je eerder al een coachingstraject bij me volgde, zul je gemerkt hebben dat je ontwikkeling niet stilstaat.

Nieuwe vragen
Coaches maken er wel eens grappen over: als je een probleem hebt opgelost, dient zich een nieuw maar beter probleem aan. Zo is het natuurlijk wel: nieuwe inzichten werpen op termijn ook nieuwe vragen op.

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd hoe dat er voor jou uit zou zien: je een leven lang verder ontwikkelen en leren... Wie zichzelf die kans gunt, kan elke dag met nieuwsgierigheid en een 'lege bladzijde' tegemoet treden.

Die benadering pas ook uitstekend in wat de kracht van Amplitie heet: werkgevers creëeren een positieve werksituatie waarin de medewerker zelf kan zorgen voor een goede energiebalans.

APK

Het is fijn om te weten dat je dan zo tussentijds nog eens terecht kunt voor laten we het klein onderhoud noemen: een coachings-APK.

Veel van mijn coachees zie ik in eerste instantie voor zes of zeven afspraken, soms in een langer traject. En daarna zie ik ze zo twee, drie keer per jaar. Om de zaag wat aan te scherpen, om oordelen en meningen wat te polijsten, om filters weer eens uit te kloppen.

Maak een afspraak
Hoe dan ook: je bent welkom! Zo'n opfris-gesprek is de moeite waard. Ik hanteer daarvoor een vast tarief. Maak hieronder een nieuwe afspraak.

Ik verheug me erop je (weer) te zien!

Live of online

We spreken live af in Zutphen of online, je mag zelf je voorkeur aangeven. Een andere locatie mag ook, als het maar niet op of in de buurt van je werkplek is.

Optie 1: één gesprek

Als je behoefte hebt aan één enkel gesprek, is dit de beste keuze. We kijken terug op je coachingsessie en zien hoe je resultaat van destijds past in je huidige situatie. Misschien wil je even opfrissen, jezelf horen praten, een spiegel...

Je hoeft geen specifieke vraag mee te brengen: ik geef je terug wat ik hoor en zie. Voor velen is dat voldoende.

Aan het eind vraag ik je welk nieuw inzicht je hebt opgedaan en of je er iets mee gaat doen.
Je krijgt een video-registratie van je gesprek (optioneel).

Veel van mijn coachees hebben genoeg aan zo'n gesprek Wellicht zien we elkaar over een jaartje ofzo nog eens: het is aan jou!

Je investering bedraagt € 95,= (exclusief BTW).

Optie twee: drie gesprekken

Voor wie wat structureler wil spiegelen of zichzelf wil ontwikkelen, heb ik een traject met drie gesprekken. In het eerste gesprek formuleer je een ontwikkelpad en je zet het uit in de tijd. Je kunt uiteraard teruggrijpen op de ontwikkeldoelen uit je eerdere coachingstraject.

Je voortgang is het onderwerp van de andere twee gesprekken.

In deze krijg je ook toegang tot mijn digitale werkomgeving, waarin we je ontwikkeling vastleggen. Je krijgt een video-registratie van je gesprek (optioneel).

Deze optie is goed geschikt voor oud-coachees die onlangs een nieuwe werkomgeving of een nieuw team gekregen hebben. We kiezen een periode van een jaar.

Je investering bedraagt € 275,= (exclusief BTW).

Toegang tot je beveiligde online werkomgeving,
waarin je al je uitwerkingen en je communicatie
met je coach bij elkaar hebt.


Maak een afspraak om te zien wat het best bij jou past!