Ik help je te ontdekken wat jouw ontwikkeling in de weg zit en hoe je dat overwint

Persoonlijke coaching

Eindelijk ontdekken wat jou in de weg zit? Opruimen en meer rust en evenwicht ervaren in je leven?

Ieder mens krijgt een unieke set talenten mee. Die mag je - door het leven heen - helemaal uitnutten. Sommige van onze aangeboren talenten helpen ons al, andere moeten nog verder ontwikkeld worden. Dat lukt niet altijd bij iedereen... dan is het roeien met de riemen die je hebt. En ondertussen ben je er niet gelukkig mee.

Daarom heb je soms een steuntje in de rug nodig. Want waarom zou je voortsukkelen met een zesje?

Als jij ook het gevoel hebt dat er meer in je zit zonder dat het eruit komt, dan kan ik je helpen. Samen ontdekken we wat jou in z'n greep houdt, waardoor je niet uit de verf komt. En wat je te doen hebt, zodat je tevreden kunt zijn en trots op wie je bent en wat je kunt.
Klik hier onder en lees alles over het programma Persoonlijke Coaching.

Leiderschapscoaching

Al je leiderschapspotentieel volledig ontgrendelen? Dé sleutel tot succesvol leiderschap ontdekken?

Misschien is jouw overstap naar een leiding­gevende functie niet gegaan zoals het gemoeten had. Misschien valt het je wel tegen en denk je dat jij er eigenlijk niet geschikt voor bent.

Je bent niet de eerste die twijfelt: ik heb al veel mensen zoals jij begeleid. En ik weet ook: leiderschap kun je - op jouw manier - verder ontwikkelen.

Ik help je om echt succesvol te zijn in leiderschap door persoonlijke begeleiding. We zoeken naar hoe jij je leider­schaps­vaardig­heden kunt verbeteren en effectiever kunt worden in het werken met jouw team. Bereik je doelen, vergroot je eigen werk­plezier en word een leider met impact.
Lees hieronder verderen zet nú de eerste stap naar jouw groei en succes!

Gratis Stappenplan

Gratis stappenplan: in drie eenvoudige stappen je persoonlijke groei in gang zetten zonder coach!

Over John Vrakking

Hoe is het om door mij gecoached te worden?
Vermoedelijk wil je eerst je verhaal kwijt. Bij iemand die luisteren kan zonder oordeel. Dat kan, ik krijg vaak terug dat ik goed kan luisteren. Daarna onderzoeken we samen wat je grootste uitdaging is, op dit moment. We spreken af wat het traject jou moet opleveren, een stip op de horizon. Want een coachingstraject is hard werken en we moeten zeker weten dat jij je energie goed richt.

Daarna halen we boven water wat er daarvoor veranderen moet: waarvan wil je afscheid nemen? Oud repertoire gaat overboord en jij kiest er nieuw voor in de plaats. Dat had je nog niet in huis, dus je zult iets 'moeten leren'. Dat wordt iets wat het best bij je past. En waar je in je werk maar ook privé profijt van zult hebben.

Mijn rol? Jouw 'systeem' accepteert niet zomaar iets nieuws. Let maar eens op hoevaak je jezelf straks 'dat kan ik niet' hoort zeggen. Gelukkig ben ik er om je te helpen en ik heb daar veel ervaring mee. Je zult eens zien hoe verbaasd je zult zijn over het blijvende resultaat.

Ik ben NLP Master Coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en daar lid van de vakgroep Executive Coaching. Komt dus helemaal goed.

Ervaringen van cliënten

Ervaring 1

De coachingsgesprekken die plaats gevonden hebben, zijn zeer waardevol en nuttig voor me geweest. Het mooie vind ik dat je uiteindelijk zelf je antwoorden op je eigen vragen geeft door een zeer goede begeleiding tijdens de gesprekken.
Soms best lastig en confronterend! Ik vond de gesprekken zeer interessant en leerzaam. Af en toe was het hard werken, maar het leverde positieve resultaten op die ik zeer waardevol vind en waar ik ook echt iets mee kan. Ik vind dat de coachingsgesprekken voor een persoonlijke groei bij me hebben gezorgd.
Ik heb me voorgenomen om in mezelf te blijven geloven. Op te blijven komen voor mezelf. Tijd voor mezelf vrij te maken zonder altijd maar rekening met anderen te houden. (Vrouw, 42 jaar).

Ervaring 2

Ik vind de gesprekken erg fijn. John laat me veel nadenken en geeft daar de ruimte en de tijd voor. Door mijn gedachten hardop te zeggen, weet ik zelf soms de antwoorden op mijn vraagstukken. Andere keren kan hij me op andere gedachten brengen. Wanneer ik iets niet begrijp, vraag ik om verduidelijking.
Tijdens de eerste sessie heb ik verteld dat ik wil werken aan een betere versie van mezelf. Ook wil ik relaxter door het leven gaan. John heeft toen onder andere gezegd dat ik kan leren van dat wat mij nu irriteert. Dat er dingen zijn die me irriteren en dat die mijn gedrag bepalen, daar ben ik niet trots op en ik vond het in eerste instantie moeilijk hieraan te werken. (Vrouw, 45 jaar).

Ervaring 3

Ik heb me steeds voldoende kunnen uitspreken, met name tijdens de intake waar ik nog behoorlijk boos en verontwaardigd was over hetgeen me dwars zat met betrekking tot mijn werk. Voelde me ook serieus genomen door een naar mijn mening deskundige en ervaren coach die onverwachte, soms confronterende vragen stelde, waarop ik dan steevast reageerde met "dat vind ik moeilijk" ;)
De gesprekken hebben me meer inzicht gegeven in zaken, zoals

  • (extreem hard werken is niet de norm,
  • zelf een planning maken,
  • "nee" zeggen,
  • me niet druk maken over dingen waar ik geen/weinig invloed op heb

Het resultaat is dat ik meer inzicht heb in het feit dat ik misschien wel teveel van mezelf - en anderen? - verwacht: het mag wel een versnelling lager. Ook dat mijn opvattingen met betrekking tot werk niet de norm zijn en kunnen leiden tot gespannen relaties met collegae. (Man, 54 jaar)

Ervaring 4

Voor mij heeft de coaching meer inzicht gegeven in mijn waarden en kwaliteiten. Het benoemen van mijn eigen waarden geeft mij de kans om vanuit deze waarden te werken zodat frustraties en teleurstellingen niet de boventoon voeren. 
Na jouw coachingsgesprekken ben ik me meer gaan focussen en heb ik meer laten zien wat ik wil en waar ik voor sta (in plaats van altijd maar met een lachend gezicht door de gang te lopen. (Vrouw, 40 jaar)

Eerder al vertrouwen van: