Wat houdt jou in z'n greep?

Voortsukkelen met een zesje?
Als mens krijg je een unieke set talenten en het is je taak om die, met je vaardigheden en mogelijkheden, door het leven heen volledig uit te nutten. Sommige van onze aangeboren talenten helpen ons op die reis om als vanzelf leiderschap te ontwikkelen, andere vaardigheden moeten nog groeien en verder ontwikkeld worden.

Voor de één gaat dat sneller dan voor de ander. Soms heb je een zetje nodig.

Je hebt vast wel eens het gevoel gehad dat je je volle potentieel nog niet uitnutte. En wist je dat veel mensen het idee hebben dat ze meer in zich hebben, maar dat ze er eigenlijk genoegen mee nemen dat het er niet uitkomt? Als jij ook het gevoel hebt dat er meer in je zit, vraag dan dit gratis boekje aan. En lees wat jou in z'n greep houdt, waardoor je niet uit de verf komt! Vraag hier jouw boekje aan.

Ik help professionals uit vastgeroeste gedragspatronen te stappen, zodat ze eindelijk hun dromen en ambities waar kunnen maken.

Ben jij zo iemand die keer op keer eigenlijk last heeft van zichzelf? Lijkt het soms alsof je steeds in cirkels rond sjokt? Alsof je van je fouten maar niet kan leren? Soms laat gedrag zich maar lastig veranderen: het steekt steeds weer de kop op. Daarmee lijkt het wel alsof het veel dieper in je systeem zit. Als je dit herkent, is er waarschijnlijk sprake van een ontwikkelingsthema.

Een ontwikkelingsthema is oud gedrag dat zijn oorsprong heeft in een oude ervaring. Je hebt ooit iets beleefd, daar voor jezelf conclusies aan verbonden en het gedrag dat je er toen bij ontwikkeld hebt, was op dat moment nuttig. Toen, op dat moment. En omdat wij mensen gewoonte-dieren zijn, zal een zelfde trigger dat oude gedrag weer oproepen. Terwijl inmiddels vermoedelijk de omstandigheden veranderd zijn en dat oude gedrag niet meer bij de huidige situatie past.

Als je daar iets aan wilt doen (en wie zou dat niet willen), is het belangrijk dat we 1) achterhalen wat er precies in de weg zit en dat opruimen, 2) je nieuwe vaardigheden leren en 3) die zo lang als nodig is begeleid intrainen of coachen.

Laat dat vastgeroeste gedrag niet langer problemen veroorzaken in je werk of je privé-leven. Je hebt nu de kans om uit die cirkel te breken. Ik ben je duwtje in de rug, een steun en toeverlaat voor beslissende momenten - want zelf kom je er niet uit. Jij kent je blinde vlek niet, de belemmeringen die je zelf in stand houdt. Laat me je daarbij helpen: dat kan ook op afstand. Bel me voor meer informatie: 0575 77 56 29.